24H WEST: "TOON Presenteert"

Gedurende 24H West zullen TOONers present zijn en hun werk presenteren. Er wordt nog verder gewerkt aan de invulling van het programma dus hou deze pagina en onze Facebook-pagina in de gaten.

zaterdag 12 maart van 12:00 tot 18:00 uur:
 • P!PP!-Lotta maakt illustraties op meubels, voor de gelegenheid doet ze dat gratis op zelf meegebracht klein meubilair (moet voor gereserveerd worden)
 • De auteurs van Liefde op het eerste Gedicht komen voordragen uit hun gedichtenbundel!
 • Antal Ruhl komt een presentatie doen van de producten van Studio Antal
 • frank@fair biedt een wijnproeverij door Annemiek Klijn, van 14:30 tot 18:00 uur.
 • Tessie’s Projects tekent op lokatie
 • Lisa & Maria Wiersma maken muurschildering in de winkel. Vanaf 13:30 uur.
 • Bij LEEF-ID kun je terecht voor advies over stoffering en het opknappen van meubels of objecten (op reservering)
 • Meubelbar is die dag aanwezig om gratis interieuradvies te geven (op reservering)
 • Baukje Duin exposeert haar schilderingen die ze de afgelopen maanden live bij TOON-evenementen heeft gemaakt.
 • Lily van Chocolyl komt vertellen over haar rauwe chocola. Vanaf 14:00 uur.

zaterdagavond 12 maart om 20:30 uur:

 • Live-muziek van singer-songwriter Nele Mennes. Ze brengt liedjes uit haar programma Naakt. Met haar Vlaamse teksten – ze is geboren en getogen in Antwerpen – laveert ze tussen jazz, pop en chanson. Talige nummers om je oren en je hart aan te laven. Begeleid op piano door Daan van den Hurk. www.nelemennes.com Duur: 30 minuten, gratis entree, open deur (winkel is geopend).
zondagochtend 13 maart om 11:00 uur:
 • Klassiek piano-concert van Anne-Maartje Lemereis met koffie en croissants.
  Het allerlaatste uurtje van 24H West kunt afsluiten in alle rust; strijk met een kopje koffie en een croissantje neer aan de voet van de vleugel en geniet van de muziek van een zondagochtend. Anne-Maartje speelt een intiem programma met o.a. eigen composities, delen uit de Impresiones Intimas van Federico Mompou,  Gnossiennes van  Erik Satie en de Metamorphosis van Philip Glass. Duur: 60 minuten, entree: gratis (wel reserveren), deur open vanaf 10:00 uur.

Over 24H West

Ontdek Amsterdam tijdens 24H West! De westkant van de stad is in het tweede weekend van maart de place to be. Van zaterdagmiddag 12 maart 12.00 uur tot zondagmiddag 13 maart 12.00 uur vind je in West heel veel leuke en ongewone evenementen. Theaters, musea, clubs, winkels en bijzondere gebouwen openen hun deuren voor publiek. Van luisteren naar prachtige aria’s onder het genot van een biertje bij Bret tot die hard knutselen voor volwassenen in the Student Hotel. Ga mee op avontuur met jong en oud  in De Natureluur, of geniet van een theatrale high tea in het ZID Theater. De nachtbrakers onder ons kunnen genieten van elektronische muziek en de grenzen tussen dag en nacht laten vervagen tijdens de Radion Weekender, terwijl de ochtendmens de dag heerlijk kan beginnen met een Turks ontbijtje gevolgd door een lesje yoga bij Podium Mozaïek. 24H West prikkelt al je zintuigen en zal je een unieke belevenis geven in eigen stad. Bekijk snel het programma voor meer informatie.

Datum, tickets & info

Datum: 12 & 13 maart
Aanvang: zaterdag 12 maart om 12:00
Einde: zondag 13 maart 12:00
Gratis toegang

Schermafbeelding 2016-02-04 om 17.29.44
NeleMennes_1
Impresiones Intimas_3
LEEFID