24H WEST klassiek ochtendconcert door Anne-Maartje Lemereis

Anne-Maartje Lemereis (piano) – Impresiones Intimas
Het allerlaatste uurtje van 24H West kunt afsluiten in alle rust; strijk met een kopje koffie en een croissantje neer aan de voet van de vleugel en geniet van de muziek van een zondagochtend. Anne-Maartje speelt een intiem programma met o.a. eigen composities, delen uit de Impresiones Intimas van Federico Mompou,  Gnossiennes van  Erik Satie en de Metamorphosis van Philip Glass.

Ontdek Amsterdam tijdens 24H West! De westkant van de stad is in het tweede weekend van maart de place to be. Van zaterdagmiddag 12 maart 12.00 uur tot zondagmiddag 13 maart 12.00 uur vind je in West heel veel leuke en ongewone evenementen. Theaters, musea, clubs, winkels en bijzondere gebouwen openen hun deuren voor publiek. Van luisteren naar prachtige aria’s onder het genot van een biertje bij Bret tot die hard knutselen voor volwassenen in the Student Hotel. Ga mee op avontuur met jong en oud  in De Natureluur, of geniet van een theatrale high tea in het ZID Theater. De nachtbrakers onder ons kunnen genieten van elektronische muziek en de grenzen tussen dag en nacht laten vervagen tijdens de Radion Weekender, terwijl de ochtendmens de dag heerlijk kan beginnen met een Turks ontbijtje gevolgd door een lesje yoga bij Podium Mozaïek. 24H West prikkelt al je zintuigen en zal je een unieke belevenis geven in eigen stad. Bekijk snel het programma voor meer informatie.

“TOON Presenteert”

Gedurende 24H West zullen TOONers present zijn en hun werk presenteren. Er wordt nog verder gewerkt aan de invulling van het programma dus hou deze pagina en onze Facebook-pagina in de gaten.

zaterdag 12 maart van 12:00 tot 18:00 uur:
  • P!PP!-Lotta maakt illustraties op meubels, voor de gelegenheid doet ze dat gratis op zelf meegebracht klein meubilair (moet voor gereserveerd worden)
  • De auteurs van Liefde op het eerste Gedicht komen voordragen uit hun gedichtenbundel!
  • Antal Ruhl komt een presentatie doen van de producten van Studio Antal
  • frank@fair organiseert een wijnproeverij
  • Tessie’s Projects tekent op lokatie
  • Lisa & Maria Wiersma maken muurschildering in de winkel
  • Bij LEEF-ID kun je terecht voor advies over stoffering en het opknappen van meubels of objecten (op reservering)
  • Meubelbar is die dag aanwezig om gratis interieuradvies te geven (op reservering)
zaterdagavond om 20:30 uur:
  • live-muziek, gratis entree, reserveren is wel nodig.
Zondagochtend om 11:00 uur:
  • live klassieke muziek met koffie en croissants

Datum, tickets & info

Datum: 12 & 13 maart

Aanvang: zaterdag 12 maart om 12:00
Einde: zondag 13 maart 12:00
Gratis toegang, wel reserveren en donaties zijn welkom!

Anne-Maartje Lemereis (1989, Amsterdam) is componist en pianist. Afgelopen juni sloot ze haar Master of Music af met de première van haar opera ‘Graaf!’.
Voor Anne-Maartje zijn het componeren en uitvoerend musiceren onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze speelt dan ook regelmatig eigen werk en werk van tijdgenoten.
Anne-Maartje is verbonden aan het MatchingArts Collective; een collectief voor professionele muzikanten en componisten. Via Edition MatchingArts publiceert ze haar eigen werk.

Impresiones Intimas_1
Impresiones Intimas_3
Impresiones Intimas_3
Schermafbeelding 2016-02-04 om 17.29.44