Lente-muziek & lente-boeken-ruil

De Lente-muziek & lente-boeken-ruil is de afsluiting van Springsnow.

Wat maakt een boek een Lekker-Buiten-Lees-Boek? Dat ontdek je bij TOON tijdens onze LenteBoekenRuilBorrel.

Je neemt mee: jouw Favoriete Boek voor in de Zon onder een Iep en gaat naar huis met iemands anders Favoriete Boek voor in de Zon onder een Iep. En: twee of drie boeken meenemen mag natuurlijk ook 🙂

De iep is al eeuwenlang dé boom van Amsterdam. Meer dan 75.000 iepen brengen ’t groen op de grachten, de natuur in de stad én elk jaar het feest van die wervelende iepenzaadjes. Met Springsnow vieren we jaarlijks van 21 april – 21 mei de lente in Amsterdam, geïnspireerd op dit unieke natuurverschijnsel. En met Eau d’Amsterdam is er nu zelfs een parfum van deze boom!

Wat is Springsnow?

In 2016 vieren we de 5e editie van Springsnow. De start is in de Czaar Peterstraat, onlangs verkozen tot leukste winkelstraat van NL! Vijf kunstenaars: Edith Brouwer, Erik Timmermans, Tom Thijsse, Herman Mulder & Carola Rombouts maken elk 1 Lente-Lino en daar 5 prints van. Zo komt er op 5 locaties in de stad een mini-expo: bij Pek & Kleren (Noord), TOON (West), Gifted (Zuid), Antoesa (Oost) & Handmade Heaven (Oost). Op al die locaties ook Springsnowfeestjes!

Bij TOON kun je de een aantal kunstwerken bewonderen die zijn gemaakt met iepenzaadjes en is het parfum Eau d’Amsterdam te ruiken en te kopen. Op 21 mei vindt bij TOON het afsluitings-evenement plaats; de Lente-Boeken-Ruil.

 

Datum & info

Datum: zaterdag 21 mei
Aanvang: 17:00 uur
Einde: 19:00 uur

Springsnow_1