teunentoeverlaat_1
teunentoeverlaat_2

Be Fearlessly Authentic Workshop

Op donderdag 28 januari 2016 zal de eerste editie van de ‘Be Fearlessly Authentic Workshop’ plaatsvinden in de geweldige locatie TOON Amsterdam. Teun & Toeverlaat laat jou, in een intieme setting, ervaren wat het belang van authenticiteit is. Op deze interactieve avond zal duidelijk worden dat je in een aantal stappen authentiek kan leven en ondervind je wat het jou oplevert.

Maak jij altijd de juiste keuzes?
Zit je naast jouw ware liefde op de bank?
Ben je gelukkig met je baan?

JA? GEFELICITEERD!

Is het antwoord NEE? Dan is het universum je niet aan het pesten. Nee, het universum wil ook dat jij gelukkig bent! En om dat te bereiken, is het belangrijk om authentiek te leven. Weet wie je bent en wat je uitstraalt. Het verschil daartussen is de winst die je kunt behalen.

Klinkt vaag? Is het niet!

Tijdens de eerste editie van de Be Fearlessly Authentic Workshop laat ik je in een kleine groep ervaren hoe belangrijk authenticiteit is en wat het betekent als je niet authentiek leeft.

Hoe ziet deze avond eruit?

Vanaf 19.00 gaan de deuren open van TOON. TOON is een expositieruimte met een warme en inspirerende ambiance. In de eerste helft zullen we onder genot van koffie en thee elkaar, maar vooral jezelf, beter leren kennen.
In de tweede helft gaan we op zoek naar je kernwaarden. Leer ik je deze uiten en laat ik je de eerste stap zetten naar je droom.

Dus wil jij antwoord op deze vragen:
# Hoe kom ik er achter wie ik ben?
# Hoe kies ik voor een goede omgeving?
# Hoe maak ik goede keuzes?
# Hoe leer ik mijn wensen en mijn grenzen aan te geven?
# Hoe zet ik mijn eerste stap naar mijn droom?

Kom dan vooral langs.

Om de intimiteit te bewaken zijn er slechts 10 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Be there and be fearlessly authentic.

 

Datum, tickets & info

Datum: donderdag 28 januari
Tijd: 19:00 – 22:00
Prijs: €85,-