Blonde_bizon_2
Blonde_bizon_3
Blonde_bizon_4

Blonde Bizon - Voor de Mooiste

Twee dames in de sauna

Schuimende muziek

en een verhit verhaal

Stel: je mag een appel weggeven. Nou niet zomaar weggeven, want hij is Voor de Mooiste. Aan wie geef jij deze appel? Aan je geliefde? Maar als je die niet hebt en wel wanhopig op zoek bent? Of je hebt – al dan niet stiekem – meer dan één geliefde? Wat dan? Twee vriendinnen, gezellig in de sauna, worstelen met dit vraagstuk. De gemoederen raken verhit. Zullen de dames hier op een ontspannen manier uit gaan komen?

Voor de Mooiste is geïnspireerd op de klassieke mythe van de ‘Twistappel’. Een bruisende voorstelling over ‘de Ware’, eerlijkheid en vrouwen met Appels!

Organisatie Broadway: “Ik heb alleen maar positieve reacties over jullie voorstelling gehoord. Jullie hebben ‘met stip’ een super Broadwayvoorstelling gemaakt. Hulde!”

Theater de Drom – Enkhuizen: “Alleen maar leuke reacties gehoord, zoals: ‘heerlijke Hollandse humor; topzaterdagavond met deze hilarische dames; leuke, grappige vrouwen in een gezellige voorstelling.’”

Henk: “Ik heb genoten van de voorstelling, van de grappen, de humor, maar ook van de muziek!”

Ans: “Sterk spel, prachtige muziek en een avond om nooit te vergeten: dit raakt je in je hart. Verdient alle aandacht! Toptheater!”

blondeBIZON = is theater op je lip met bloedmooie muziek. Twee actrices en een muzikant. Zij spelen een pakkend verhaal. Vol humor en tragiek. Geïnspireerd op (oeroude) thema’s die ons blijven raken. blondeBIZON staat garant voor een theatraal feestje, mét inhoud!

Voor de Mooiste
Concept: blondeBIZON
Spel: Marianne Kuijper en Lianne Karel
Muziek: Rein Hildebrand
Regie: Marit Broekhuysen
Titelsong: Mathijs van der Heide
Kostuum: Esmée Kulik
Decor: Nico ten Boekel

Datum, tickets & info

Datum: zaterdag 23 september
Aanvang: 20:30 uur
Einde: 21:30 uur
Prijs: €12,50