IAMLOVE_1

Dive into the subconscious

IAMLOVE Academy is onderdeel van IAMLOVE.

Bij IAMLOVE Academy geloven wij dat niemand de waarheid in pacht heeft, maar wel dat je overal iets uit kunt halen. Daarom nodigen wij jou uit om samen met ons op ontdekking te gaan.

Wij organiseren events en workshops over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alles met als doel jezelf te verijken en te groeien in de persoon die je al bent.

Heb je een leuk onderwerp of ken jij een leuke spreker die we absoluut niet mogen missen? Stuur ons een berichtje: Academy@iamlove.world

Silence is the language of the Soul, the rest is just poor translation. Don’t take life too seriously and join us for the poor translation at IAMLOVE Academy.

Op veler verzoek herhalen wij “Dive into the subconscious”
Deze keer in de vorm van een serie. Met als eerste thema: loslaten. Je kan echter aan elke willekeurige avond deelnemen.

IAMLOVE ACADEMY PRESENTS: “Dive into the subconscious”

~IAMLOVE Academy nodigt je uit om mee op reis te gaan door middel van hypnose en mantra’s. ~

Bewustzijn is de toestand van de geest die gekenmerkt wordt door een besef van het eigen ik en de omgeving. Hierdoor stellen we onszelf vragen als wie of wat ben ik? Waar ben ik? Met ons bewustzijn zijn we in staat om concrete en complexe taken te verrichten, maar wat gebeurt er in ons onderbewustzijn, bijvoorbeeld als we dagdromen of in een diepe trance verkeren? Met behulp van hypnose is het mogelijk om op te gaan in deze innerlijke werkelijkheid en bij onze onderliggende gevoelens en gedachten te komen.

Tijdens deze avond nemen hypnotherapeut Arlette de Vos en gitarist Jeroen van Rijckevorsel je mee op een muzikale reis door het onderbewuste. Als iedereen rustig zit en zich op z’n gemak voelt brengt Arlette de groep langzaam onder hypnose, zodat zij met het onderbewuste kan communiceren. De reis wordt begeleid door ritmische gitaarmuziek en het zingen van mantra’s.
De mantra’s hebben een meditatief effect en helpen je om oude patronen los te laten en de liefde in jezelf terug te vinden. Na de trance wordt iedereen weer terug gebracht in het hier en nu en sluit je af met een mooie mantra. Je voelt je opgefrist en verlicht.

Kun je je al voorstellen wat de combinatie van hypnose en mantra’s bij je teweeg kan brengen? Natuurlijk is er maar één manier om dat te weten te komen en dat is door deze avond mee te doen! Je hoeft geen goede zanger of zangeres te zijn en ook geen ervaring te hebben met mantra’s of hypnose. Iedereen kan meedoen en er is goede begeleiding. Na afloop is er thee en de mogelijk om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Waar aan te denken:
– Neem een flesje water mee.
– Neem iets mee om op te liggen
– Geen alcohol of koffie drinken van te voren.

Datum, tickets & info

Datum: zaterdag 14 oktober
Tijd: 19:00 – 21:30 uur
Prijs: early birds €24,95 regular : €29,95