doerien_1

FF... UIT DE BUS

Workshop spelen met sluimerende talenten 

Stel jij bent een bus. Of beter jouw persoonlijkheid is als een bus, jij bent de bestuurder en allerlei kanten van jouw persoonlijkheid zijn de passagiers.
En die passagiers hebben allemaal verschillende ideeën over hoe de bus bestuurd moet worden. Ze bemoeien zich er nadrukkelijk mee.
Angstige kanten die wil dat je heel voorzichtig rijd en geen avontuurlijke bergpassen neemt, een verstandige “de route eerst goed uitstippelen”, een doordouwer die wil dat je doorrijdt en de ander te snel af bent. Al met al een drukte en getrek aan het stuur.
En misschien heb je ontdekt dat het steeds dezelfde kanten zijn met steeds hetzelfde gevecht en dat je al heel lang dezelfde route rijdt. Heel vermoeiend . Maar achter in bus zijn er ook delen die je nog heel weinig hoort, soms heb je het vermoeden dat ze er zitten maar ze zijn zo weg gestopt dat je ze niet meer hoort.

In deze workshop geven we die personen van de achterbank het podium. Om te vertellen, te zingen en te stralen of gewoon er te mogen zijn. Want die kanten zijn vaak minder aanbod gekomen. De kunstenaar of de levensgenieter bijvoorbeeld.

Ze laten zich niet(meer) horen terwijl ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan een fijner leven. Een minder stressvol bestaan. Er is niets kapot er hoeft ook niets gerepareerd te worden…

Er is des te meer te ontdekken

In deze workshop gaan we jullie door inspirerende verhalen, speloefeningen en opstellen de ‘andere kanten’ van je zelf verkennen en ontdekken.

Ondermeer aandacht voor :

Wat is je (levens) verhaal?
Wat zijn de cruciale scenes?
Wie ben je in dat verhaal?
Wie zou je (nog) meer willen/ kunnen zijn.
…and everything you always wanted to act but were afraid to…

Sommige mensen hebben diep in hun hart het idee dat ze zich misdragen als zij werkelijk iets van hun zelf blootgeven. Weer anderen zijn bang voor de diepte van hun eigen emoties of de heftigheid van hun impulsen.

Wij zorgen voor een uitnodigende werksfeer en veiligheid. Wij kunnen ons zo goed voorstellen dat je soms zo verlangt naar ….meer energie, meer creativiteit, meer plezier, meer ontspanning…

Kom dan naar onze workshop en laat verassen door jezelf en de anderen.
Maak een begin met het herschrijven je verhaal

Dorien de Vries en John Serkei zijn ervaren trainers en coaches . Dorien is sinds lang therapeut, adviseur, opsteller. John Serkei heeft jaren gewerkt als acteur, theatermaker en is nu communicatie trainer, storyteller, opsteller.

 

Datum, tickets & info

Datum: 25 maart
Van: 13:00 tot 17:00 uur
Prijs inclusief knapzakje: €80,-

Opgeven en info bij John (john@johnserkei.info) of Dorien (info@doriendevries.com)