Fusion_ToastMaster_1

FUSION TOASTMASTERS AMSTERDAM

Wil je leren om zelfverzekerd te spreken in het openbaar, en spelenderwijs serieuze leidinggevende ervaring opdoen?

Dan is Toastmasters de plek voor jou!

Fusion Toastmasters Amsterdam is een zeer internationale, jonge en professionele groep van sprekers uit Amsterdam. De leden van Fusion hebben uiteenlopende culturen, carrières en achtergronden. Wat ze verbindt is de droom om de spreekvaardigheid te verbeteren.

De sfeer bij een Toastmastersclub is vriendelijk en behulpzaam. Iedereen die een Toastmastersbijeenkomst bezoekt, voelt zich gewaardeerd – van beginners tot gevorderden. Tijdens een clubbijeenkomst oefen je in het houden van voorbereide toespraken en het geven van korte geïmproviseerde presentaties. Constructieve evaluatie staat centraal in de filosofie van Toastmasters. Bij Toastmasters gaan aanmoediging en verbetering hand-in-hand.

Fusion Toastmasters is in het bijzonder het soort club dat zijn leden omarmt met warmte en vriendelijkheid. Plezier in het leren staat bij Fusion voorop.

Bezoek deze bijeenkomst als gast door je aan te melden via toastmastersfusion@gmail.com en ervaar de “fusion” van culturen, mindsets, kennis en plezier!

“He who wants to persuade should put his trust not in the right argument, but in the right word. The power of sound has always been greater than the power of sense.” – Joseph Conrad

 

Datum, tickets & info

Datum: woensdagavond 28 maart 2018
Aanvang: 20:00 uur
Duur:       22:00 uur
Prijs:        gratis toegang voor gasten: aanmelden via toastmastersfusion@gmail.com