Theaterconcert Flavourites

Een proeverij van songs, chansons en liedjes uit het gevarieerde muzikale leven van zangeres Giselle.

Broadway New York, West-End Londen, Olympia Parijs en ons eigen de la Mar in Amsterdam?
Giselle neemt je overal mee naartoe en laat je haar favoriete nummers meebeleven,
die stammen uit haar rijke muzikale jeugd, opleiding en carrière.
Hoe dat zit vertelt ze je zelf in theaterconcert Flavourites.

Alvast wat horen?

All-round muzikanten Bas Gerwe (piano) en Mariëtte Laport(cello) begeleiden Giselle
met honingzoete lijnen en stampende ritmes.
De arrangementen zijn zoet tot pittig gekruid door Bas Gerwe en Giselle.

Over Giselle, Bas en Mariëtte

Giselle begon op 18 jarige leeftijd als zangeres in diverse top 40 bands. Zij volgde daarna een klassieke zangopleiding aan het Utrechts Conservatorium en speelde 15 jaar voor Joop van den Ende Theaterproducties in musicals als Cabaret,Les Misérables, Cats, The Phantom of the Opera, Annie en Elisabeth.

Zij was in 1994 finaliste bij A Star is Born, de 1e musical-wedstrijd die voor TV werd georganiseerd.

Als vocal coach werkte Giselle voor musicals als Aïda, Saturday Night Fever, The Lion King, Mary Poppins en The Little Mermaid.  Giselle heeft tevens workshops gegeven aan de finalisten van ‘Op Zoek Naar Mary Poppins en Zorro’.
Sinds de oprichting van de Frank Sanders Akademie voor muzikaal theater is Giselle docent zangtechniek en voorstellingscoach.
Daarnaast heeft ze haar eigen privé-zangstudio Giselle Vocal Coaching.

Bas Gerwe
studeerde piano aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium.  In 1992 werd hij genomineerd voor de Pall Mall Swing Award en won met zijn band het Middelsee Jazz Treffen. Hij heeft met diverse bands op talloze podia gespeeld, van De Heeren van Amstel tot aan het North Sea Jazz Festival en trad op voor radio en TV. Bas is muzikaal breed georiënteerd. Met zijn bands Final Touch en Chameleon Mood speelt hij pop, latin en jazz-repertoire.
Als pianist begeleidt hij een soul & popkoor, waar hij ook voor arrangeert.
Bas is pianodocent aan verschillende muziekscholen o.a. in Amsterdam en Haarlem.  Hij was tevens initiatiefnemer van het AMK waarmee hij vele jazz en improvisatie-workshops heeft gegeven.
Vanaf 1999 componeert en produceert Bas Gerwe muziek en sounddesign voor radio-, tv-commercials en documentaire-films (Topnote Muziekproducties).
Sinds 2013 werkt Bas als pianist en arrangeur met Giselle samen.

Mariëtte Laport studeerde aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Jean Decroos. Daarna zette ze haar studie voor in Parijs bij Philippe Muller. In Parijs was zij verbonden aan diverse orkesten en ensembles, waaronder het Orchestre Symphonique Français, het Orchestre Chambre Lyrique de Paris en strijkkwintet Khroma.
Daarnaast speelde zij in alle grote (radio-) orkesten en werkte ze mee aan concerten, studio-opnames en tournees van vele artiesten, waaronder Michel Legrand en Gilbert Bécaud.
Terug in Nederland speelde zijn vanaf 1999 bij bijna alle grote musicals van Joop van den Ende, zoals Elisabeth, Les Misérables, Mary Poppins, Hij Gelooft in Mij en De Tweeling.
Mariëtte maakte geruime tijd deel uit van het orkest van het TV-programma Una Voce Particolare, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid en speelde zij in 2015 in het orkest tijdens het concert van Barbra Streisand in het Ziggo Dome.
Komend seizoen zal ze te horen zijn in de musicals Ciske de rat en Into the Woods.

 

Datum, tickets & info

Datum: zaterdag 4 maart
Deuren open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur
Pauze: ja
Einde: 22:00 uur
Prijs: €13,-

Giselleflavourites_1.jpg
Giselleflavourites_2.jpg
Giselleflavourites_3.jpg
Giselleflavourites_4.jpg
Giselleflavourites_5.jpg
Giselleflavourites_6.jpg
Giselleflavourites_7.jpg
Flyer_digitaal_TOON