Infoavondbeyondborders_01
Infoavondbeyondborders_02
Infoavondbeyondborders_02_1
Infoavondbeyondborders_05
Infoavondbeyondborders_06

Infoavond Beyond Borders

Beyond Borders is een reisbureau dat unieke avontuurlijke reizen aanbiedt: als het nu overleven op een onbewoond eiland is, als duo strijden tegen 7 andere teams in Noorwegen, Zweden of Vietnam, een tocht dwars door Lapland, een zoektocht naar de saboteur van het reisgezelschap of een jaarlijkse roadtrip door Europa met zo’n 150 mede-avonturiers, alle reizen hebben één ding gemeen: ze zijn voor iedereen toegankelijk en vol adrenaline.

Op dit infomoment inspireren we u met onze reizen in woord en beeld, waarvan we overtuigd zijn dat dé toekomst in de reissector is, waarbij alles om beleving draait. Gratis en geheel vrijblijvend krijgt u een heel goed beeld over hoe we werken en wat u kan verwachten als u deelneemt aan een van de avonturen uit ons aanbod.

Beyond Borders is een jong reisbureau dat unieke avontuurlijke reizen aanbiedt. Soms met een knipoog naar bekende formats als Expeditie Robinson, Peking Express en 71° Noord maar altijd volledig vanaf nul uitgewerkt met veel aandacht voor écht avontuur. Reizen draait bij ons om beleving, iets meemaken ver weg van je comfort-zone maar toch heel toegankelijk: dát zijn de dingen die je het langst bij zullen blijven. Als het nu gaat om dagenlang overleven op een onbewoond eiland of samen met je partner of vriend/in strijden voor de winst in een expeditie door het mooiste van Noorwegen: we maken van élke avontuurlijke reis een periode vol adrenaline, waarin ook veel plaats is om van het land te genieten natuurlijk.

Regelmatig organiseren we infoavonden zoals deze om ons heel uiteenlopend aanbod voor te stellen en omdat we gemerkt hebben dat dit in Nederland misschien nog iets meer leeft dan in Vlaanderen, strijken we voor het eerst neer in Amsterdam: wij kijken er alvast heel erg naar uit.

Datum, tickets & info

Datum: woensdag 29 november
Aanvang: 20:00 uur
Duur: 120 min
Prijs: gratis toegang

 

Contact:
Joris Meermans – +32 498 66 35 95