Marcella Wisbrun Speelt

Open deur bij TOON is gratis toegankelijk. De winkel is geopend voor publiek en er zijn een aantal stoeltjes voor diegene die neer willen strijken! 

Eens per maand zal Wisbrun te gast zijn bij TOON en toont ze haar werk als performer. Daarnaast nodigt ze collega’s uit om samen met haar het publiek muzikaal te verrassen.

Vandaag: een openbare repetitie van “Busreis door Brazilië”
Wat doet een regisseur om een tekst te laten leven? Hoe kruipt een acteur in de huid van zijn personage? Altijd al eens willen weten hoe het er nu werkelijk achter de schermen van een theaterproductie aan toe gaat? Dan bent u van harte welkom bij de openbare repetitie van Busreis door Brazilië .

Marcella Wisbrun (1986) startte haar carrière als zangeres en actrice in Brazilië en studeerde af als Drs. in Theatre and Performance Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze vertolkte talloze mooie rollen in zowel toneelstukken als musicals in binnen- en buitenland en maakte vier succesvolle solovoorstellingen, waaronder Busreis door Brazilië waarmee zij deze zomer door het land toert.

“Prachtige stem” HET PAROOL

“Wervelend” DE TELEGRAAF

“Met Zuid-Amerikaanse passie en de bijbehorende snik: kippenvel” HET PAROOL

“Publiek geniet volop” THEATERKRANT

Datum, tickets & info

Speeldata bij TOON

Zondag 21 februari, 15:00 uur, gratis entree (open deur)

Zondag 13 maart, 15:00 uur, gratis entree (open deur)

Vrijdag 15 april, 20:00, €12,50

Vrijdag 20 mei, 20:00, €12,50

Zaterdag 11 juni, 15:00, gratis entree (open deur)

Zondag 3 juli, 15:00, gratis entree (open deur)

Zaterdag 6 augustus, 20:00, €16,00

koop kaarten via Ticketscript