Open Deur: Natalia, Juanma & Elena

Open deur bij TOON is gratis toegankelijk. De winkel is geopend voor publiek en er zijn een aantal stoeltjes voor diegene die neer willen strijken!

We zijn drie muzikanten uit Málaga, Spanje, die toevallig in Nederland zijn dit jaar voor diverse redenen. Zowel Natalia en Juanma studeren op het Koningingklijk conservatorium in Den Haag, Natalia studeert klassieke zang en Juanma fortepiano. Juanma is ook componist, piano improvisator en leraar. Elena is piano begeleidster en is naar Amsterdam gekomen om de “Alexander” techniek te studeren.

Natalia en Elena spelen een selectie van liederen voor zang en piano, waaronder Mozart en verschillende Franse en Spaanse componisten uit de 20e eeuw. Afgewisseld met de liederen als een dialoog zal Juanma muzikale reflectie en commentaar geven en improviserend vanuit het muzikale materiaal van de nummers, waardoor nieuwe inzichten aan de muziek wordt gegeven die zojuist is uitgevoerd.

Dit is ons eerste gezamenlijke concert en we denken dat dit een interessante en verfrissende formule om klassieke muziek te luisteren en we hopen dat dit het begin zal zijn van een lange en vruchtbare muzikale samenwerking.


Het concert duurt ongeveer een uur, zonder pauze.

foto’s: Maricemma Quintana

Datum & info

Datum: zaterdag 7 mei
Aanvang: 15:00 uur
Duur: 60 minuten
Pauze: geen
Prijs: gratis, donaties welkom!

elena_1
elena_2
elena_3
elena_4
elena_5