banner-2
banner-3
banner-4

Safe Room Amsterdam #1 ZZP'er Zoekt Contact

Tijdens Safe Room Amsterdam worden actuele thema’s besproken die dichtbij komen. En waar vaak een taboe omheen hangt.
Dwars tegen de tijdsgeest in van #oneliners, fake nieuws en social media façades; een plek waar je het authentieke gesprek kunt ervaren.
Een open gesprek met input van experts, met humor en altijd met een safe gevoel. Praat live mee, anoniem vanachter je smartphone. Of niet.
Je stem wordt sowieso gehoord. Met jouw input starten nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in de stad.

Editie 1 : ZZP’er Zoekt Contact 

Als ZZP’er werken is geweldig. Je eigen tijd indelen. Doen waar je gelukkig van wordt. En, soms is het ook simpelweg eenzaam. Sta je er vaak alleen voor. Een groeiend probleem in Amsterdam. Op 27 maart gaan we met 60 ZZP’ers en betrokken clubs hierover in gesprek. Geen podium. Geen hiërarchie. Wel een open gesprek. Om te kijken wat er speelt. En vooral ook: wat kunnen we er samen aan doen? Op zoek naar gezamenlijke oplossingen. Een inhoudelijke insteek, maar in een relaxte setting met een flinke dosis humor. Wil jij hier als ZZP’er bij zijn? Bestel dan hieronder je ticket en dan zien we je graag op 27 maart!

Met inhoudelijke bijdrages van:
Spaces | De Werkvereniging | Re-Balancing Amsterdam | The Student Hotel | Citykerk Amsterdam | A-Lab

Mede mogelijk gemaakt door:
Sendsteps | Momice

Stay tuned:
Like Safe Room Amsterdam op Facebook en raak in de aanloop naar de Safe Room alvast geïnspireerd door korte interviews, artikelen en andere achtergrond info! Zie: facebook.com/saferoomamsterdam

 

Datum, tickets & info

Datum: 27 maart 2018
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Duur: 2 uur en 15 minuten
Prijs: €15,- inclusief welkomsdrankje