The songs of Senna Black

Senna Black is ontstaan uit een liefdevolle samenwerking tussen zangeres Sanne Hoeksma en tekstschrijver David Draaisma. Senna staat voor waarheid en licht, Black staat voor de rauwe kanten van het leven.

Geïnspireerd door Blues en Country nam Senna in de zomer van 2015 haar eerste EP op onder de titel ‘The recordings of Senna Black’.

Vanaf 20 januari 2016 zullen Senna Black en haar band op verschillende podia in Nederland haar EP presenteren. Haar muzikale stijl varieert van Bonnie Raitt tot Norah Jones en van John Mayer tot Ilse DeLange.

 

3voor12.vpro.nl:

‘Een dame die soms klinkt als een zwaarlijvige, doorrookte Afro-Amerikaanse vrouw, en af en toe als Ilse DeLange – maar het beide niet is: Senna Black. Met haar diepe, volle, hese stem vult ze de zaal volledig. Haar liedjes lijken hier en daar op die van Norah Jones en bestaan uit letterlijke teksten en veel vocaal vlieg- en stuntwerk. Soms doet het je afvragen of ze ook klein en breekbaar zou kunnen zingen.’

‘The songs of Senna Black’ is een unplugged voorstelling. Hierin toont Senna Black haar kleine en breekbare kant. Met gitaristen Nathaniel van Veenen en Jeffrey Migchelsen zal ze de liedjes van haar EP ter gehore brengen, naast een volledig repertoire vol eigen liedjes over leven, dood en onzekerheid.

Datum, tickets & info

Datum: vrijdag 19 februari
Inloop: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Einde: 22:00 uur
Pauze: ja
Prijs: €10,- via Ticketscript

sennablack_2