Trio Marangoni - bezielende muziek en luisterrijke wijnen

Trio Marangoni verzorgt een menu van klassieke liederen met een wijnarrangement, geserveerd in drie gangen: Duits, Frans en Italiaans.
De wijnen zijn met zorg uitgekozen om de muziek te begeleiden. Wij schenken u een welkomstwijn en een proefglas bij iedere gang, met toelichting van sommelier Dominique Corver.
De muziek wordt uitgevoerd door sopraan Vera Ramer en pianist Peter van de Kamp.

Alle liederen hebben met vloeibare zaken te maken:
De eerste gang bestaat uit sprankelende werken van Weense componisten. Het zijn liederen die zich op, en aan het water afspelen, met als terugkerende thema’s: Vissers, Vinnen en Zeemeerminnen. En natuurlijk mag een drinklied niet ontbreken!

Het dromerige tweede deel bevat liederen van Franse componisten: Ode’s aan stromend water, regen en wiegende zee, maar ook twee uiteenlopende liederen over dronkenschap: De roes van een brallende Don Quichote, naast de extase van een kolibri die door al te bedwelmende nectar de geest moet geven.

De derde gang is Italiaans, een bruisend drieluik van Rossini over een Napolitaanse roeiwedstrijd: Het vriendinnetje van ‘de favoriet’ staat hem toe te roepen vanaf de kant, voor tijdens en na de race. Hiermee komt de avond tot een klinkend eind.

De prijs voor deze avond bedraagt €30,-

Voor wie geen wijn drinkt, zijn consumptiebonnen voor de bar van TOON beschikbaar.

Contact:
Dominique Corver
06-50741792

Datum, tickets & info

Datum: vrijdag 16 december
Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Prijs: €30,-

Tickets


schermafbeelding-2016-12-01-om-11-24-35
schermafbeelding-2016-12-01-om-11-24-58