De Wake Up Kool (try out)

De muzikale cabaretvoorstelling die je MOET zien als je de rest van je leven wilt snappen.

Daar is ie: jouw Wake up Kool.
 Opeens zie je alles haarscherp en het moet anders: je werk, relatie, god, je buurman, je haar, je baan, de familie reünie, de wereld. Daarover gaat de Wake Up Kool.
 Over de boel omgooien of houden wat je hebt. Cabaretier Madelijne Kool stapte uit het bedrijfsleven het podium op. Nu ontrafelt ze de complotten van het leven –denkt ze- en kust ze je wakker met herkenbare teksten, rake grappen en mooie liedjes. 
Een programma waar je thuis nog even lekker mee door kan.
”Kool is grappig, ontroert, is echt en zingt liedjes die je recht in je hart raken”.
 Begeleiding (piano en accordeon): Nicolaas Duin

Alvast wat horen?

Luister op Itunes/Spotify o.a. naar ‘Er wordt een moeder geboren’.

Wie is Madelijne Kool?

Ze studeerde politicologie en communicatiewetenschappen, won als reclamemaker diverse Effies, had een eigen reclamebureau en was cabaretier/liedjesmaker/schrijver ‘on the side’.
 Ze schreef vele liedjes voor Disney,  ‘Het Kleine Grote Geluk Boek’ en ‘Robin’s Wonderlijke Reis naar LoveStation22’. In 2013 stond ze in de finale van het Utrechts cabaret festival –haar wake up call-en besloot ze haar hart te volgen. Ze schreef met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en met John Ewbank haar eerste CD single. Sindsdien is ze vooral cabaretier, overigens voor zover bekend, de enige met een slijtersvakdiploma. Ze speelde eerder ‘Kool aan de Gang met Geluk’ en ‘Uit de Koolkast’ in theaters, ambassades en huiskamers in Nederland, België, Zwitserland, Polen en Rusland. In 2017 komt haar album uit: Kool aan de Gang met… de liedjes’ waarvoor ze een beurs van de cultuurfonds Sena ontving.

Voor wie? Geschikt voor iedereen in de spits van zijn/haar bestaan.

Datum, tickets & info

Datum: zaterdag 28 januari
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: €15,-

Madelijne_Kool_wake_up_kool