Vintage

De vintage in de winkel is een mooie aanvulling op het werk van de TOONers. Het biedt een goed contrast met het werk van de TOONers en geeft de ruimte een huiselijke sfeer. Alle vintage wordt geselecteerd en ingekocht door Shoot & Shop, Petrol and Porcelain en Eize van der Veen.  Alle vintage is te koop en via Instagram delen we regelmatig nieuwste aanwinsten.

Shoot & Shop

Shoot & Shop

Shoot and Shop bestaat uit vintage liefhebbers Derk en Hannah. Op rommelmarkten dwars door de Benelux brengen zij veel tijd door met het zoeken naar bijzondere items uit het verleden. Iedere maand rijdt het Shoot and Shop busje vol met vintage schatten naar Amsterdam-West voor de winkel van TOON zodat ook andere vintage liefhebbers ervan kunnen genieten. Vooral jaren ‘50 meubels, art deco, brocante kisten, messing lampen en andere decoratieve items behoren tot hun aanbod. Maar ook geregeld kitscherige gekkigheid kun je vinden.

www.shootandshop.nl

Petrol and Porcelain

Petrol and Porcelain

Petrol and Porcelain verzamelt prachtige dingen. Veelal unieke vintage items, soms nieuw. Maar altijd met een ziel.

Woon jij graag in een huis met een unieke en persoonlijke ambience? Maar heb je geen tijd om kringloopwinkels en markten in binnen- en buitenland te bezoeken, op zoek naar unieke items om smaakvol gedecoreerde ruimtes in jouw huis te creëren? Petrol and Porcelain is er om je te helpen!

www.petrolandporcelain.com

Props and Backdrops

Props and Backdrops

Props and Backdrops is ook regelmatig TOONer waarbij ze haar handgemaaktE ‘props and backdrops‘ TOONt. Daarnaast verzamelt ze graag vintage en design die soms de winkel ingaan zoals ze zijn en soms eerst nog een nieuwe stoffering of upcycling van haar krijgen.

www.propsandbackdrops.nl