ADE kondigt data aan voor 2024

ADE kondigt data aan voor 2024

Amsterdam Dance Event (ADE) verwelkomde een recordaantal van 500.000 bezoekers tijdens haar festivals en conferenties, gedurende vijf dagen en nachten. De volgende editie van ADE vindt plaats van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober 2024.

Met 2.900+ artiesten op 1.000+ evenementen en initiatieven die plaatsvonden op 200+ locaties in de stad en een recordaantal van 500.000 internationale bezoekers en 650.000 verkochte tickets, was ADE 2023 een groot succes. Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot de belangrijkste en invloedrijkste bijeenkomst voor elektronische muziek en haar industrie. Het programma van dit jaar toonde wederom een breed scala aan subgenres van elektronische muziek, live muziek en culturele cross-overs tijdens het Festival en Arts & Culture programma, waarbij de nadruk lag op een divers en inclusief aanbod en publiek.

Dit bericht verscheen eerder op: events.nl en kun je volledig lezen via deze link: https://www.events.nl/nieuws/ade-kondigt-data-aan-voor-2024

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *