De 5 beste tandartsen in Amstelveen (volgens onze patiënten)

De 5 beste tandartsen in Amstelveen (volgens onze patiënten)

Op zoek naar een goede tandarts in Amstelveen? U bent niet de enige! De keuze voor de juiste tandarts kan een lastige zijn, er zijn immers zoveel praktijken in de stad. Om u te helpen, hebben we de 5 beste tandartsen in Amstelveen op basis van patiëntbeoordelingen geselecteerd.

Hoe we de beste tandartsen hebben geselecteerd:

We hebben een aantal factoren bekeken bij het selecteren van de beste tandartsen in Amstelveen, waaronder:

 • Patiëntbeoordelingen: We hebben gekeken naar het aantal en de kwaliteit van de online beoordelingen die elke tandarts heeft ontvangen.
 • Ervaring: We hebben gekeken naar de hoeveelheid ervaring die elke tandarts heeft.
 • Specialisaties: We hebben gekeken of elke tandarts gespecialiseerd is in bepaalde gebieden van de tandheelkunde.
 • Technologie: We hebben gekeken of elke tandarts gebruikmaakt van moderne tandheelkundige technologieën.
 • Klantenservice: We hebben gekeken naar de reputatie van elke tandarts op het gebied van klantenservice.

Profielen van de 5 beste tandartsen:

 1. Tandartspraktijk Keizer Karelpark Tandartsen: Deze tandartspraktijk staat bekend om hun vriendelijke en deskundige team. Ze bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan, waaronder preventieve zorg, restauratieve zorg en orthodontie. https://tandartskeizerkarelpark.nl/
 2. Tandartspraktijk Amstelveen: Deze tandartspraktijk is gevestigd in het centrum van Amstelveen en biedt moderne tandheelkundige zorg in een comfortabele omgeving. Ze hebben een team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten die u met al uw tandheelkundige behoeften kunnen helpen.
 3. Tandartspraktijk de Hoftuin: Deze tandartspraktijk is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en angstreductie. Ze creëren een kindvriendelijke omgeving en bieden verschillende technieken om angstige patiënten op hun gemak te stellen.
 4. Tandartspraktijk Amstelveen Stad: Deze tandartspraktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan, waaronder implantologie en cosmetische tandheelkunde. Ze hebben een team van ervaren tandartsen die gebruikmaken van de nieuwste technologieën.
 5. Tandartspraktijk Buitenveldert: Deze tandartspraktijk is gevestigd in Buitenveldert en biedt tandheelkundige zorg aan het hele gezin. Ze hebben een team van vriendelijke en geduldige tandartsen die u met al uw tandheelkundige vragen en problemen kunnen helpen.

Wat patiënten zeggen over deze tandartsen:

“De beste tandarts die ik ooit heb gehad! Het team is erg vriendelijk en deskundig, en ze stellen je altijd op je gemak.” – Jan B. over Tandartspraktijk Keizer Karelpark

“Ik ben erg tevreden met de zorg die ik bij Tandartspraktijk Amstelveen heb ontvangen. De tandarts nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en legde alles duidelijk uit.” – Anneke S. over Tandartspraktijk Amstelveen

“Mijn kinderen gaan altijd met plezier naar Tandartspraktijk de Hoftuin. De tandarts is erg geduldig en weet hoe ze met kinderen om moet gaan.” – Peter K. over Tandartspraktijk de Hoftuin

Tips voor het kiezen van de juiste tandarts voor u:

 • Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie en collega’s om hun aanbevelingen voor tandartsen in Amstelveen.
 • Lees online beoordelingen: Lees online beoordelingen van verschillende tandartsen om te zien wat andere patiënten van hen vinden.
 • Maak een afspraak voor een consult: Maak een afspraak voor een consult met een paar verschillende tandartsen om te zien met wie u het meest op uw gemak bent.

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
 • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
 • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
 • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
 • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
 • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *