Halsema wil erotisch centrum Amsterdam bij Europaboulevard

Halsema wil erotisch centrum Amsterdam bij Europaboulevard

In Amsterdam komt het nieuwe erotisch centrum als het aan het college van B en W ligt aan de Europaboulevard in Zuid. Het is de bedoeling dat 100 sekswerkers van de Wallen daarheen verkassen, om de overlast van het sekstoerisme in de binnenstad tegen te gaan.

Behalve de Europaboulevard zijn er twee andere mogelijke locaties voor het nieuwe erotische centrum, namelijk de Docklandsplot op de NDSM-werf in Noord en De Groene Zoom bij de RAI. Maar de Europaboulevard heeft de voorkeur van het stadsbestuur.

Dit bericht verscheen eerder op: https://nos.nl/artikel/2502052-halsema-wil-erotisch-centrum-amsterdam-bij-europaboulevard

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *