Langer fietsen met je e-bike na een accu revisie

Langer fietsen met je e-bike na een accu revisie

Fiets jij regelmatig op je e-bike door Amsterdam? Dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen fietsen zonder telkens opnieuw te moeten opladen. Vervang de batterijen van je accu en zorg daarmee voor een groter bereik. Hier lees je hoe het werkt.

Elke uithoek van Amsterdam bereiken

Jij weet natuurlijk al heel lang dat het handigste vervoersmiddel om je door Amsterdam te bewegen de fiets is. Deze brengt je overal, op elk moment en je bent niet afhankelijk van een routenet, tijdschema of milieu-zones. Reuze handig dus! Maar om elke uithoek van de stad te bereiken maak je inmiddels natuurlijk wel gebruik van zo’n ontzettend handige e-bike. Dan hoef je zelf minder te trappen en dat is toch wel fijn. Na verloop van tijd echter, wordt de accu van jouw VanMoof, of ander merk, zwakker en merk je dat je minder ver door de stad kunt fietsen met de ondersteuning van je accu. Zelf weer hard trappen? Dacht het niet! Dan maar een nieuwe accu aanschaffen? Ook niet! De handigste oplossing is dan je VanMoof accu te laten reviseren.

Fietsaccu reviseren

Het reviseren van een fietsaccu, het kan voor alle merken e-bikes, is niet alleen goedkoper maar ook nog eens duurzamer. De VanMoof accu vervangen kosten lopen flink op. De nieuwe accu is geproduceerd in een ver land, met alle onderdelen volledig nieuw en daarna een transport naar Nederland. En daar betaal je voor. En dat terwijl het volkomen onnodig onnodig en daarmee dus ook niet duurzaam is. Buiten de batterijen van jouw oude VanMoof accu, die versleten zijn, zijn alle andere onderdelen van de accu waarschijnlijk namelijk nog in een prima conditie. En waarom zou je die dan weggooien en bovendien betalen voor de fabricage van nieuwe? Onnodig duur en onnodig belastend voor de wereld! Duurzamer en goedkoper is het laten reviseren van je accu. Je vervangt dan namelijk alleen maar de batterijen door gloednieuwe en krachtige “A-Grade” cellen terwijl je de rest van de accu hergebruikt. De circulaire economie ten voeten uit!

Zo werkt het

Deze duurzame manier om met jouw elektrische fiets weer alle uithoeken van Amsterdam te bereiken begint bij een bezoekje aan de website van de revisiespecialisten van fietsaccu-revisie.nl. Op hun website zoek je jouw VanMoof accu op, of elke andere accu want je kunt voor elk merk bij hen terecht. Vervolgens kies je de gewenste nieuwe capaciteit. Dat kan ook een capaciteit zijn die hoger is dan de oorspronkelijke capaciteit van de accu (en daarmee breid je je bereik nog verder uit). Je plaatst online de bestelling en ontvangt vervolgens instructies hoe je de accu naar de werkplaats in Tilburg kunt sturen. Na verloop van enige tijd ontvang jouw accu weer, als nieuw, terug en kun je weer door heel Amsterdam fietsen met ondersteuning van de accu. Is dat veilig? De Thuiswinkelwaarborg en BOVAG logo’s die de specialisten mogen voeren zeggen genoeg! Die verdien je alleen als je het waard bent.

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *