Nieuwe rooftop: Hasta La Vista, Baby aan Amsterdamse Zuidas is geopend

Nieuwe rooftop: Hasta La Vista, Baby aan Amsterdamse Zuidas is geopend

Op de negentiende verdieping van hotel INNSiDE by Meliá in Amsterdam is een nieuwe rooftop geopend: Hasta La Vista, Baby! Het restaurant en bijbehorende cocktailbar is van Younique Concepts van Sven Sallaerts en Joseph de Jong, en heeft een Spaans-Portugese keuken. In hetzelfde hotel openden ze onlangs ook lunchconcept MOST en restaurant Tierra.

ELEGANTIE VAN HOLLYWOOD

Bij Hasta La Vista, Baby tref je een interieur waarin de elegantie van Hollywood in de jaren ’90 samenkomt met Spaanse invloeden. “Zo staan er een levensecht beeld van Arnold Schwarzenegger, een fontein en zelfs bomen in het restaurant. Het wordt echt een ongeëvenaarde en opwindende, funky ervaring”, zegt mede-eigenaar Sven Sallaerts. “Met Hasta La Vista, Baby lanceren we een sky bar experience, die Amsterdam nog niet heeft.”

Dit bericht verscheen eerder op entreemagazine.nl en kun je volledig lezen op: https://www.entreemagazine.nl/openingen-design/geopend-op-de-amsterdamse-zuidas-sky-bar-en-restaurant-hasta-la-vista-baby

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *