Over ons

Welkom bij Toon-Amsterdam.nl, uw digitale venster op de bruisende stad Amsterdam. Onze website is een liefdesbrief aan deze iconische stad, geschreven door degenen die haar het beste kennen: haar inwoners en liefhebbers.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van grachten, kunst en geschiedenis, is een wereld op zich. Wist u dat er meer fietsen dan mensen in Amsterdam zijn? Of dat de stad meer dan 1.200 bruggen heeft, waardoor het soms de bijnaam ‘Venetië van het Noorden’ krijgt? Deze feiten zijn slechts het topje van de ijsberg van wat Amsterdam te bieden heeft. Van de historische grachtenpanden, die op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan, tot de levendige culturele scene die zich uitstrekt van het wereldberoemde Rijksmuseum tot aan de intieme jazzcafés.

Onze redactie

Toon-Amsterdam.nl wordt met passie onderhouden door een team van toegewijde vrijwilligers. Onze redacteurs zijn een diverse groep van Amsterdammers en Amsterdam-liefhebbers, elk met hun unieke perspectieven en verhalen. Zij zijn de hartslag van onze website, voortdurend op zoek naar de meest boeiende, actuele en relevante informatie over alles wat er in onze geliefde stad gebeurt.

Ons doel

Het doel van Toon-Amsterdam.nl is simpel: het delen van onze liefde en kennis over Amsterdam met zowel locals als bezoekers. Of u nu op zoek bent naar het laatste nieuws, informatie over aankomende evenementen, de beste uitgaansgelegenheden, winkeltips, zakelijke inzichten of hoteladviezen, wij streven ernaar om een uitgebreide en betrouwbare bron te zijn.

Onze visie

Bij Toon-Amsterdam.nl geloven we in het vieren van de diversiteit en dynamiek van Amsterdam. Onze visie is om een platform te zijn dat niet alleen informeert, maar ook inspireert. We willen verhalen vertellen die de unieke sfeer van de stad vangen, van de geur van versgebakken stroopwafels op de Albert Cuypmarkt tot de serene rust van de Vondelpark in de ochtend.

Amsterdam is meer dan een stad; het is een levendige gemeenschap met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. Bij Toon-Amsterdam.nl zijn we trots om deel uit te maken van deze gemeenschap en om haar verhalen met de wereld te delen.

We nodigen u uit om Amsterdam door onze ogen te zien en deel uit te maken van onze gemeenschap. Welkom bij Toon-Amsterdam.nl – waar elke hoek van Amsterdam tot leven komt.