Parkeren in Amsterdam volgend jaar nog duurder. Het kan gewoon

Parkeren in Amsterdam volgend jaar nog duurder. Het kan gewoon

Parkeren in Amsterdam wordt volgend jaar gewoon nog duurder. Omdat het kan, denken wij.

Parkeren in Amsterdam is eigenlijk alleen weggelegd voor de superrijken. 7,50 per uur in het centrum is voorwaar geen sinecure als je een modaal inkomen bijeen sprokkelt. Overigens ook niet als je drie keer modaal verdient. En ook op andere pleken in de stad is het duur om je auto te stalen.

En dan heb je nog de parkeergarages die in handen zijn van commerciële partijen als Q-Park, war ze gerust 15 euro voor een uurtje durven te vragen. Ik ken auto’s die minder hard afschrijven dan dat, laten we maar zeggen.

Maar het gekke was, in de parkeergarages die door Amsterdam zelf werden beheerd, was het juist goedkoper om te staan. Tot februari, want dan gaan de tarieven daar ook gewoon omhoog, meldt AT5.

Dit bericht verscheen eerder op autoblog.nl en kun je volledig lezen via deze link: https://www.autoblog.nl/nieuws/parkeren-in-amsterdam-volgend-jaar-nog-duurder-3592371

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *