Revealing Art, AI and Tech als thema van Amsterdam Light Festival

Revealing Art, AI and Tech als thema van Amsterdam Light Festival

Tot en met 21 januari vindt in Amsterdam het Amsterdam Light Festival plaats. Het thema van de twaalfde editie is LOADING… Revealing Art, AI and Tech. 

Het festival vroeg voor deze editie kunstenaars na te denken over het effect van technologie en kunstmatige intelligentie op het alledaagse leve: hoe we communiceren, contact leggen en creëren. Wat is de impact van technologie en AI op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen?

De verschillende perspectieven worden belicht op de route van 24 lichtkunstwerken van nationale en internationale kunstenaars, van gerenommeerde namen tot verrassende nieuwkomers.

Dit bericht verscheen eerder op: straatbeeld.nl. Het hele bericht kun je lezen via deze link: https://www.straatbeeld.nl/artikel/revealing-art-ai-and-tech-als-thema-van-amsterdam-light-festival

toon-amsterdam.nl

Bij Toon-Amsterdam.nl is ons redactieteam het kloppende hart van onze website. Bestaande uit vijf toegewijde vrijwilligers, brengt elk lid zijn unieke achtergrond en passie voor Amsterdam mee.
  • Emma de Vries - Hoofdredacteur en geboren Amsterdams, Emma is de drijvende kracht achter onze content. Met een achtergrond in journalistiek en een diepe liefde voor de stad, weet ze altijd de essentie van Amsterdam te vangen in haar verhalen.
  • Lars Jansen - Onze tech-savvy evenementenexpert, Lars, is altijd op de hoogte van de nieuwste happenings in de stad. Zijn passie voor muziek en festivals maakt hem de go-to persoon voor alles wat met uitgaan in Amsterdam te maken heeft.
  • Sofia Rodriguez - Met haar roots in Spanje en een hart voor Amsterdam, brengt Sofia een internationale flair. Als kunsthistorica draagt ze bij met diepgaande artikelen over de rijke culturele scene van de stad.
  • Aisha Bakker - Aisha, onze winkel- en mode-enthousiast, kent elke boetiek en markt in Amsterdam. Haar tips zijn goud waard voor wie de unieke winkelervaring van de stad zoekt.
  • Mark de Boer - Mark, een voormalige hotelmanager, is onze expert op het gebied van gastvrijheid en toerisme. Zijn inzichten in de beste verblijfplaatsen in Amsterdam zijn onmisbaar voor bezoekers en locals.
Samen vormen zij de stem van Toon-Amsterdam.nl, altijd klaar om hun liefde en kennis over Amsterdam met de wereld te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *